През годините сме виждаме наистина странни колаборации между известни личности и

...
През годините сме виждаме наистина странни колаборации между известни личности и
Коментари Харесай

Когато порно актриса и рапър обединят усилия

През годините сме виждаме наистина странни колаборации сред известни персони и по тази причина мъчно нещо може да ни изненада. Ето за какво не сме чак толкоз учудени от обстоятелството, че рапър и някогашна порно звезда обединяват усилия.
 В къщата на Уиз Калифа
На посетители на Уиз Калифа

Рапърът ни развежда из къщата си за 4.6 милиона $

От Highsnobiety разбираме, че Уиз Калифа е решил да работи дружно с Миа Халифа. Но не по някоя нова ария. Не и по порно клип, несъмнено. Това, което се знае е, че Уиз и Миа ще основат реклама на Khalifa Kush - притежаваната от рапъра компания за марихуана.

Към момента не се знае тъкмо какво ни готвят двамата, само че комбинацията би трябвало да бъде добра. През последните години Уиз Калифа не развива единствено музикалната си кариера, само че бизнеса си с марихуана, който започва през 2016 година

????????Y’all are gonna LOVE this Khalifa Kush colab i got comin wit

Миа Халифа, от своя страна, се пробва по всевъзможен метод да загърби предишното си, обвързвано с порното, като сега играе видео игри, които стриймва в Twitch.
 Миа Халифа, OnlyFans, порното, армията и какво показа някогашната порно актриса
Миа Халифа за разликата сред порното и армията

Какво показа някогашната порно актриса

Наистина ще бъде забавно да забележим в каква креативна тенденция ще ни изненадат Уиз Калифа и Миа Халифа, като най-малко все още на хората в обществените мрежи колаборацията сред двамата им подхожда. Най-вече поради сходните имена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР